First ForestNight @ Brasschaat

Op 17 maart 2017 organiseren de jongeren van KFC Brasschaat een DJ Festival voor en door de jeugd van Brasschaat in de Ruiterhal van Brasschaat. De eventuele opbrengst gaat volledig naar de jeugdwerking van KFC Brasschaat.

Zoals u kan zien is dit een zeer mooie line-up volledig regionaal, Dave Lambert is woonachtig te Schoten en ook Deve & Matizz zijn van de rand van Antwerpen maar alle andere DJ’s en duo’s zijn woonachtig te Brasschaat. Als headliner werd na het houden van een poll Sam Gooris uitgekozen om de FIRST ForestNight op gang te trekken. Hij kondigt dit dan ook zelf aan op social media.


DJ Licious house is where the heart is, Home is where the house is!
Spinning his favorite tracks at clubs and festivals worldwide (Tomorrowland & World, Privilege Ibiza, Laundry Day & Summerfestival mainstage, Disney Land Paris, WMC Miami, Pacha World Tour, and many more…), Dj Licious does what he loves most: let the music do the talking.


Dave Lambert is zonder twijfel één van de meest bekende Belgische HOUSE met een carrière van meer dan 15j op de teller. 10x TOMORROWLAND diverse nationale festivals zoals Sensation (White), Tomorrowland (Mainstage), Laundry Day, Groovecity en veel meer…


Deve & Matizz hebben reeds een verleden, na Tomorrowland – Summerfestival – Beachland – Versuz – FortyFive , onvergelijkbare “sound and energy”!!!!



Icons en Zenith zijn opkomend jeugdig Brasschaats talent dat alles uit de kast zal halen.


Last but not least is er het optreden van Discobaar de Verdy’s (vader & zoon) zijn een vaste waarde voor KFC Brasschaat, maar treden nu speciaal voor de FIRST Forest Night éénmalig naar buiten. Après-ski beats die ge voelt tot in uwe kleinen teen, het zogenaamde foute uur zal ongetwijfeld voor spektakel zorgen.

De FIRST ForestNight wordt een waanzinnige, niet te missen avond. Een festival georganiseerd door de jeugd van KFC Brasschaat om de old-school ruiterhalvibes nieuw leven in te blazen. Verwacht je aan een avond van zwoele beats tot hard gaan.

DEES WILDE NIET MISSEN!

Meer info, en laatste nieuwtjes op de Facebookpagina

De deuren gaan op en om 20 uur, tickets kosten € 7 aan de euer en € 5 in voorverkoop.
Voorverkoop enkel bij: Café Bacchus, Café Vreemde Vogel en Brasserie Vieux Dépot.

Comments are closed.