31e Mariaburgse Feesten laatste septemberweekend

De Mariaburgse Feesten vinden eind september voor de 31e keer plaats op het kerkplein met alle ingrediënten die al jarenlang een succesformule garanderen.

Vrijdagavond 22 september worden quizploegen opnieuw door Tom De Rijdt in Elcks Thuys vergast op een reeks boeiende vragen. Elke ploeg mag maximum uit zes personen bestaan en er kunnen 30 ploegen deelnemen. Tijdig inschrijven is de boodschap via ‘ [email protected] en storting van 15 euro per ploeg op rekening BE14 9731 4041 2483 van VZW Wijkwerking Mariaburg met vermelding “QUIZ Mariaburgse Feesten”.

“Zaterdagavond zorgen de Mariaburgse scouts ervoor dat de succesvolle invulling op de 30e Mariaburgse Feesten terug mogelijk gemaakt wordt. Voor de vrijwillige medewerkers is het een hele klus om alles vlot te laten verlopen. Dank zij de scouts kan ook de zaterdag een hoogtepunt worden, ” zeggen Marc Denissen, voorzitter van de Wijkwerking, en Steven De Schepper, bezieler van de feesten. “De scouts staan standby vanaf 19 tot 23 uur met om half tien het optreden van de Tom Vanstiphout band. Hij slaagt er ieder concert weer in het publiek op sleeptouw te nemen in een fantastische muzikale wereld waarin het heerlijk vertoeven is. Een ware topmuzikant!”
Alle informatie op www.tomvanstiphout.be

Zondag 24 september begint de rommelmarkt reeds om 8 uur rond de kerk. Om 9 uur wordt het ontbijt geserveerd. ‘Rejoice’ en ‘ChoriX’ zorgen voor muzikale animatie tijdens het ontbijt. Om 11 uur opent de ‘Big Band’ van Ekeren het muzikaal programma. Dan volgen The Bonnie Blues, Solex, Snakes in Exile en Stormy Monday sluit af om 18 uur. Optredens worden aan elkaar getrommeld door de’ drumsticks’.

Om 17 uur wordt op het podium de uitslag bekend gemaakt van de voorbije culturele wandelzoektocht met duiding in het Wijkcentrum te 11, 13 en 15 uur. Wafels worden weer gebakken door leden van Wijkwerking Mariaburg voor het Wijkcentrum. Uiteraard kan men nog altijd smullen bij een tasje koffie, thee of frisdrank in de heerlijke tuin achter het WCM! Kinderen genieten terug van de ‘Doe mee kaart’ en de ‘kinderspeelgoedbeurs’.

Dankzij sponsering is er terug overkapping. Betaalmiddel met “authentieke Antverpia’s (die van vorig jaar zijn ook nog geldig)” blijft: “Aankopen cash of met bankcontact op het plein”. Cash betalen kan ook nog overal!

Alle informatie hier onder het tabje ‘Mariaburgse Feesten’


Comments are closed.