Groot succes voor kaas- en wijnavond in Brasschaat

Een 100-tal deelnemers kwam mee genieten. Op zaterdag 24 februari organiseerde Abhaya India een kaas- en wijnavond ten voordele van het bouwproject in Sirwar. Daar wordt een leerkrachtenverblijf opgericht om, in dit afgelegen gebied in de staat Karnataka, goede leerkrachten aan te trekken. Het bouwcomplex zal uit vier slaapkamers met watervoorziening, een keukentje en een overdekt terras bestaan. Dit project komt ten goede aan de ‘Holy Cross School’ in Sirwar die haar pedagogisch project zal kunnen verbeteren en het aantal leerjaren zal kunnen uitbreiden.

Alle deelnemers aan de kaas- en wijnavond hebben kennis kunnen maken met het hele gamma aan activiteiten van Abhaya India. Abhaya India zet zich in voor onderwijs a.h.v. peterschappen, de opvang van HIV-besmette kinderen in het Abhaya Home, de ondersteuning van blinde kinderen en de verwezenlijking van kleine bouwprojecten. Aan de hand van de reportage die door enkele medewerkers in januari ll. in Sirwar werd gemaakt, kon iedereen de verwaarloosde, oude gebouwen en de eerste steenlegging voor het nieuwe gebouw zien. De bouw van dit leerkrachtenverblijf zou deze maand gestart worden en hopelijk in april 2018 afgewerkt zijn. Wij zijn erg blij dat we een groot bedrag kunnen overmaken aan Father Nathan die de bezieler is van dit project!

De grote opkomst op zaterdagavond danken wij aan het enthousiasme dat bij velen leeft om de werking van Father Nathan beter te leren kennen en hem, na zijn bezoek aan Brasschaat in september 2017, verder te blijven steunen.

We willen iedereen van harte danken voor de interesse en de financiële ondersteuning die de Abhaya projecten hierdoor krijgen. We hopen bij de volgende editie in februari 2019 velen terug te zien!


Comments are closed.