Teambuilding derdejaars Atheneum Brasschaat

Van 11 tot 13 september gingen we met de derdejaars van het Atheneum Brasschaat op teambuilding naar Calais. De eerste dag bezochten we Nausicaá, het grootste aquarium van Europa, gelegen in Boulogne-sur-Mer. Daarna konden we nog even uitwaaien aan de zee en na het avondeten was er nog een leuk avondspel voorzien, namelijk één tegen allen, waarbij samenwerking en goede communicatie van groot belang waren.

De tweede dag bestond uit een hoogteparcours en een teambuilding op het strand. De leerkrachten voorzagen voor ’s middags heerlijke hotdogs om de hongerige magen te vullen. ’s Avonds stond er nog bowling op het programma.

De laatste dag bezochten de leerlingen Lille, in 2004 nog culturele hoofdstad van Europa. We ontdekten deze stad a.d.h.v. een online escape tour door de stad en kregen daarna een beetje vrije tijd. Tussendoor moesten we echter wel nog enkele Franse uitdagingen tot een goed einde brengen. De GWP was top en we zijn helemaal klaar om het nieuwe schooljaar met veel enthousiamse en energie aan te vatten.


Comments are closed.