Brasschaat Braves Cadetten Winnen Tweede Editie Youth Baseball Championship in de GOLD Reeks

Op zondag 29 september vond de tweede editie van het Youth Baseball Championship plaats te Mortsel. De jongens en meisjes van de cadetten (U15) van de Brasschaat Braves schreven geschiedenis door voor het eerst de titel te veroveren in de prestigieuze GOLD reeks.

Op het Youth Baseball Championship strijden de beste teams uit de reguliere competitie tegen elkaar voor deze felbevochten titel. De Braves begonnen hun toernooi sterk met een indrukwekkende 0-6 overwinning tegen de Hoboken Pioneers, wat hen direct verzekerde van een plaats in de finale. Het team toonde een solide verdediging en aanval, wat hen een voorsprong gaf die de Pioneers niet meer konden inhalen.

In de finale troffen de Braves de Merchtem Cats, die eerder die dag de MSG Phoenix hadden verslagen. Vanaf de eerste inning maakten de Braves hun intenties duidelijk door de Cats op een 3-0 achterstand te zetten. Dit gaf hen een comfortabele voorsprong die ze gedurende de wedstrijd verder wisten uit te breiden. Het team speelde met zelfvertrouwen en vastberadenheid, wat resulteerde in een overtuigende 12-6 overwinning.

Met deze indrukwekkende prestatie schreven de cadetten van de Brasschaat Braves voor het eerst de titel van Youth Baseball Championship in de GOLD reeks op hun naam. Het is een schitterende bekroning van een geweldig seizoen voor de jonge spelers, die hun talent, teamwork en doorzettingsvermogen hebben bewezen op het hoogste niveau. De Cadetten treden met deze titel ook in de voetsporen van het miniemen-team (U12), zij namen vorig jaar de titel in hun categorie mee naar Brasschaat. De club kan trots zijn op deze overwinning en kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst van hun getalenteerde cadetten.

Meer info: https://brasschaatbraves.sportadministratie.be


Comments are closed.